Djokovic, cap de afiş la Miami Open, după o pauză de cinci ani

Novak Djokovic va reveni luna viitoare la Miami Open, după o pauză de cinci ani cauzată de COVID-19 şi de restricţiile de călătorie din SUA, după ce a fost inclus pe lista de înscrieri publicată miercuri de organizatorii turneului.

149 afișări
Imaginea articolului Djokovic, cap de afiş la Miami Open, după o pauză de cinci ani

Djokovic, cap de afiş la Miami Open, după o pauză de cinci ani

Sârbul, numărul unu mondial, deţine un record de şase titluri la Miami Open, dar nu a putut spori numărul acestora în ultimii ani, deoarece Statele Unite nu au permis intrarea în ţară a străinilor nevaccinaţi.

Campionul în exerciţiu Daniil Medvedev şi finalistul din 2023, Jannik Sinner, se află, de asemenea, pe lista de înscrieri.

Printre celelalte nume de pe tabloul masculin se numără spaniolul Carlos Alcaraz, în timp ce americanii Taylor Fritz, Tommy Paul, Frances Tiafoe şi Ben Shelton vor conduce echipa locală.

La feminin, Iga Swiatek, numărul unu mondial, va căuta un al doilea titlu la Miami Open, după ce a mai triumfat în 2022, când a învins-o în finală pe Naomi Osaka, de patru ori câştigătoare de Grand Slam.

Numărul doi mondial, Aryna Sabalenka, care şi-a păstrat titlul de la Australian Open în acest an fără să cedeze niciun set, şi rezidentele din Florida Coco Gauff, Jessica Pegula şi Madison Keys sunt, de asemenea, aşteptate pe tabloul feminin.

Campioana în exerciţiu Petra Kvitova nu joacă în acest an, după ce a anunţat că e însărcinată la începutul anului.

Ediţia din acest an a Miami Open este programată în perioada 17-31 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici