Djokovic se pregăteşte să revină în circuit luna viitoare la Dubai

Novak Djokovic va reveni luna viitoare la Dubai, pentru prima dată de când a fost expulzat din Australia, din cauza statutului său de nevaccinat împotriva COVID-19, înainte de Grand Slamul de la Melbourne Park.

360 afișări
Imaginea articolului Djokovic se pregăteşte să revină în circuit luna viitoare la Dubai

Djokovic se pregăteşte să revină în circuit luna viitoare la Dubai

Sârbul în vârstă de 34 de ani, a fost expulzat după o dispută ce a durat de 11 zile, care a implicat două anulări de viză, două contestaţii în instanţă şi cinci nopţi petrecute la un hotel de detenţie pentru imigranţi, unde sunt ţinuţi solicitanţii de azil.

Organizatorii turneului ATP 500 Dubai Tennis Championships au declarat că sârbul a fost înscris la turneul care este programat să înceapă pe 21 februarie.

„Suntem încântaţi să îl avem pe Novak din nou în Dubai, pentru a 12-a oară, când va încerca să obţină al şaselea său titlu şi îi urăm mult noroc", a declarat Colm McLoughlin, directorul executiv al Dubai Duty Free.

Site-ul oficial al lui Djokovic a confirmat, de asemenea, participarea sa la turneul de la Dubai.

Deocamdată este primul turneu din acest an, la care este confirmată prezenţa liderului mondial, participarea sa la următoarele Grand Slam-uri fiind în continuare sub semnul întrebării, din cauza faptului că nu este vaccinat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici