Dominic Thiem şi Alexander Zverev vor juca în finala US Open 2020, de duminică

  • Dominic Thiem - Alexander Zverev va fi finala US Open în 2020
  • Va fi prima dată când un Grand Slam e câştigat de un jucător născut după 1990
  • Thiem l-a învins în 3 seturi pe Medvedev, în timp ce Zverev a trecut de Carreno-Busta
647 afișări
Imaginea articolului Dominic Thiem şi Alexander Zverev vor juca în finala US Open 2020, de duminică

Sursă foto: profimedia

Se anunţă o finală tare la US Open. Alexander Zverev a fost primul calificat. A revenit pentru prima dată în carieră de la 0-2 la seturi şi a întors meciul cu spaniolul Carreno-Busta. A avut nevoie de 3 ore şi 23 de minute pentru prima calificare într-o finală de Grand Slam.

Deşi semifinala cealaltă dintre Thiem şi Zverev s-a încheiat în 3 seturi, şi aceasta a durat 3 ore, Thiem a devenit primul austriac ajuns în ultimul act la US Open.

Marea finală va avea loc duminică, de la ora 23. Va fi al 10-lea duel direct, cu Thiem în avantaj. A câştigat 7 din meciurile precedente cu Zverev.

Alexander Zverev: Duminică va fi extrem de dificil indiferent cu cine voi juca, însă abia aştept. Sunt într-o finală de Grand Slam. Cei mai buni jucători din lume se vor afla pe teren.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici