Dragomir: Toată viaţa l-am ajutat pe Piţurcă, dacă nu-l luam la Scorniceşti rămânea cu barbugiii lui

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, că toată viaţa a încercat să-l ajute pe selecţionerul Victor Piţurcă, aducând în discuţie şi perioada în care l-a transferat la FC Scorniceşti, pe când tehnicianul era jucător.

652 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Toată viaţa l-am ajutat pe Piţurcă, dacă nu-l luam la Scorniceşti rămânea cu barbugiii lui

Dragomir: Toată viaţa l-am ajutat pe Piţurcă, dacă nu-l luam la Scorniceşti rămânea cu barbugiii lui ( MediafaxFoto)

"Pe Piţurcă eu l-am băgat în fotbalul mare, când nu avea nici tenişi în picioare. Eu l-am ajutat de două ori să preia echipa naţională. În condiţiile astea numai dacă eşti handicapat mintal poţi să crezi că Mitică Dragomir vrea răul echipei naţionale. Toată viaţa l-am ajutat, dar el nu a ştiut să mă respecte. Dacă nu îl luam eu la Scorniceşti, rămânea la Târgu Jiu cu barbugiii lui", a afirmat Dragomir, într-o conferinţă de presă.

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu va mai vorbi niciodată cu preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, după ce şeful ligii l-a criticat pe tehnician ori de câte ori a avut ocazia în ultima perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici