Dulca: Puteam să scoatem mai mult, chiar dacă am jucat cu Steaua

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Dulca, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu Steaua, scor 2-2, că elevii săi ar fi putut să obţină un rezultat mai bun, deşi adversara a fost gruparea bucureşteană.

152 afișări
Imaginea articolului Dulca: Puteam să scoatem mai mult, chiar dacă am jucat cu Steaua

Dulca: Puteam să scoatem mai mult, chiar dacă am jucat cu Steaua (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Din păcate nu reuşim să avem victorii, sper să vină cât mai repede. Totuşi, este al treilea joc fără să pierdem. Chiar dacă în prima repriză au folosit jucătorii care au jucat mai puţin, ne-am ridicat la nivelul partidei. Am condus cu 2-0, dar din păcate greşeala lui Robertson ne-a costat foarte mult în economia jocului. Să rămâi din minutul 25 în 10 oameni în faţa Stelei e foarte greu, dar îi felicit pentru rezultat. Dacă rămâneam în 11, altul era rezultatul. Am întâlnit o echipă foarte bună. Puteam să scoatem mai mult, chiar dacă am jucat cu Steaua. Ne-am jucat şansa şi era normal să credem în victorie", a spus Dulca la Digi Sport.

Formaţia Steaua a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care a fost condusă la pauză cu 2-0 şi gazdele au rămas în inferioritate numerică după marcarea golului doi.

Golurile au fost marcate de Buzean '11 şi Robertson '28 pentru gazde, respectiv Filip '74, '82 pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici