E timpul pentru El Clasico, iar Manchester se colorează în roşu şi albastru din nou

  • Cele mai tari meciuri programate în campionatele din Europa la finalul acestei săptămâni sunt FC Barcelona - Real Madrid, respectiv Manchester United - Manchester City.
  • Echipe aflate în cursa pentru trofee luptă în competiţiile interne, iar de spectacolul de pe teren profită fani din toată lumea.
119 afișări
Imaginea articolului E timpul pentru El Clasico, iar Manchester se colorează în roşu şi albastru din nou

Aceste meciuri sunt aşteptate dintotdeauna cu interes major. Sunt televizate în peste o sută de ţări, iar pe teren se află câţiva dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei. Echipele vin după meciurile din Champions League de la mijlocul săptămânii, astfel că rămâne de văzut şi cum se va resimţi acest lucru în evoluţia lor.

FC Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă

Confruntarea dintre FC Barcelona şi Real Madrid este programată sâmbătă, de la ora 17:15. Meciul prinde cele două echipe într-o formă bună, iar în acest sezon au mers aproape fără greşeală. Real Madrid conduce în clasamentul din La Liga şi are un punct peste FC Barcelona. Între aceste două echipe se află revelaţia Girona, care are un parcurs neaşteptat de bun în acest sezon.

Dincolo de rivalitatea istorică dintre cele două, pe teren se aşteaptă spectacol. FC Barcelona poate profita de avantajul terenului propriu, motiv pentru care este uşor favorită la casele de pariuri. Catalanii au 2.45 la victorie, iar un succes al madrilenilor are cota 2.85.

El Clasico este unul dintre cele mai aşteptate şi intense meciuri din lumea fotbalului, reunind două dintre cele mai mari echipe din Spania şi din lume: FC Barcelona şi Real Madrid. Această confruntare a devenit un adevărat simbol al rivalităţii intense dintre cele două oraşe principale ale Spaniei, Barcelona şi Madrid.

Începută în 1929, rivalitatea s-a dezvoltat de-a lungul decadelor într-un adevărat spectacol, în care pasiunea şi loialitatea fanilor se manifestă la extrem. Fiecare El Clasico este o luptă epică pentru supremaţie, nu doar în Spania, ci şi în fotbalul mondial. Milioane de oameni din întreaga lume urmăresc cu sufletul la gură fiecare moment al acestor meciuri, de la driblingurile magice la golurile senzaţionale şi momentele tensionate.

Sunt aşteptate goluri multe şi la derby-ul dintre United şi City

Duminică, de la ora 17:30, va avea loc meciul dintre Manchester United şi Manchester City. Chiar dacă City este favorită, United a câştigat dramatic pe final în Champions League cu FC Copenhaga, cu un penalty apărat de Onana, iar acest lucru le poate aduce un plus la moral jucătorilor.

Manchester City, în schimb, a avut ceva emoţii în Premier League, dar victoria din meciul cu Brighton pare a lăsa în urmă înfrângerile suferite cu Wolverhampton şi Arsenal. În orice caz, Pep Guardiola are un lot mai valoros, iar jocul lui City este superior celui lui United. City este favorită certă la victorie, fiind greu de imaginat un alt deznodământ.

Derbyul din Manchester este o confruntare plină de intensitate între două mari echipe de fotbal: Manchester United şi Manchester City. Fiecare meci dintre aceste echipe aduce cu sine o atmosferă electrizantă şi o atmosferă senzaţională în oraş. Suporterii pasionaţi aleargă în culorile echipei lor şi îşi susţin eroii pe teren cu devotament. Astfel de meciuri sunt mai mult decât fotbal; sunt momente de glorie şi demnitate pentru oraşul Manchester, transformând fiecare derby într-un eveniment epocal în lumea fotbalului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici