Edwin van der Sar, numit director de marketing la Ajax

Fostul portar Edwin van der Sar, în vârstă de 42 de ani, a fost numit în funcţia de director de marketing al clubului Ajax Amsterdam, a anunţat gruparea olandeză, luni, pe site-ul oficial, informează presa internaţională.

89 afișări
Imaginea articolului Edwin van der Sar, numit director de marketing la Ajax

Edwin van der Sar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Van der Sar a avut o carieră fantastică şi are caracter de lider, astfel că are potenţial pentru a deveni, în viitor, directorul nostru general. Kinsbergen (n.r. - noul director general, Michael Kinsbergen) se va ocupa de gestiune şi organizare în următorii ani şi îl va ghida pe Van der Sar", se arată în comunicatul grupării din Amsterdam.

Fost portar al echipelor Ajax, Juventus, Fulham şi Manchester United, Edwin van der Sar a evoluat de 130 de ori ori în naţionala Olandei şi s-a retras din activitatea de fotbalist în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici