Emiliano Cabrera, al treilea fotbalist uruguayan care se sinucide în 2021 din acelaşi motiv

  • Fundaşul Emiliano Cabrera, 27 de ani, şi-a curmat viaţa în noaptea de joi spre vineri, anunţă presa locală.
  • Decesul survine la câteva zile după gestul extrem comis de Williams Martinez şi după sinuciderea, în februarie, a fostului golgheter Santiago Garcia.
  • Toţi cei trei care şi-au luat viaţa au în comun depresia, devenit un fenonem alarmant în Uruguay.
8452 afișări
Imaginea articolului Emiliano Cabrera, al treilea fotbalist uruguayan care se sinucide în 2021 din acelaşi motiv

Emiliano Cabrera

Încă o sinucidere zguduie fotbalul uruguayan. La o săptămână după şocul produs de gestul fatal al Williams Martinez, în vârstă de 38 de ani, apărător al Villa Teresa, în liga secundă, fotbalul din Uruguay deplânge dispariţia unui alt fotbalist, fundaşul în vârstă de 27 de ani Emiliano Cabrera, care şi-a luat viaţa în noaptea dintre joi şi vineri.

Este al treilea caz de sinucidere înregistrat în fotbalul uruguayan în ultimele 6 luni, de când fostul atacant Santiago Garcia a încheiat brusc o luptă lungă dusă împotriva depresiei.


În cazul lui Cabrera, un fundaş cu o carieră petrecută cu precădere în ligile inferioare din Uruguay şi din Spania, motivele gestului extrem sunt încă necunoscute.

Însă, presa locală vorbeşte despre o „situaţie familială complexă şi problematică care - susţine Ovacion - l-ar fi împins pe jucător într-o stare profundă de depresie”.

În acest sens, sindicatul jucătorilor a tras, încă de acum 10 zile, după ce sinuciderea lui Martinez, „alarma pentru un fenomen trist care a devenit din ce în ce mai frecvent în ultima vreme”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici