Emiliano Martinez, de la zero...minute la erou

  • Portarul argentinian Emiliano Martinez a izbucnit în lacrimi după finala dintre Arsenal şi Chelsea din Cupa Angliei
  • A fost transferat de tunari în 2010, dar a fost inclus în locul echipei mari abia şapte ani mai târziu
  • Martinez a devenit titular acum o lună, după ce Bernd Leno s-a accidentat în meciul cu Brighton din Premier League
445 afișări
Imaginea articolului Emiliano Martinez, de la zero...minute la erou

Emiliano Martinez, de la zero...minute la erou

 

Victoria lui Arsenal din Cupa Angliei l-a lăsat fără cuvinte pe portarul Emiliano Martinez. Căpitanul tunarilor, Aubameyang, l-a îmbărbătat pe colegul său după meciul cu Chelsea, când l-a văzut că plânge.

Argentinianul a venit la academia lui Arsenal pe când avea 16 ani. Mama şi fratele n-au vrut să-l lase să plece singur în Anglia, dar Emiliano a vrut să facă pasul către fotbalul mare şi să îşi ajute tatăl cu banii.

Martinez a intrat în prima echipă a tunarilor abia în 2017, dar ca rezervă. Când titularul Bernd Leno s-a accidentat, a ştiut că este şansa lui de a demonstra că merită să fie în primul 11 al lui Mikel Arteta.

„Nu pot să vorbesc acum! (Aubameyang) Eşti cel mai bun, omule. Bravo!”, a spus Emiliano Martinez, portalul echipei Arsenal

„Când munceşti din greu, eşti răsplătit. Şi cred că asta am făcut astăzi. Am muncit din greu timp de 10 ani în acest club pentru oportunităţi ca aceasta. N-aş putea fi mai mândru de atât! Tatăl meu n-a vrut să vorbească prea mult despre asta (meciul), pentru că era prea emoţionat. Dar pariez că toţi plângeau în Argentina. 100%”, a mai declarat el. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici