EURO 2012: Un suporter italian a murit în timp ce sărbătorea victoria Italiei în faţa Germaniei

Un suporter italian a murit, joi seară, când sărbătorea victoria echipei naţionale la meciul cu Germania, din semifinalele Euro-2012, după ce a căzut pe o masă de sticlă, a anunţat, vineri, agenţia Ansa.

218 afișări
Imaginea articolului EURO 2012: Un suporter italian a murit în timp ce sărbătorea victoria Italiei în faţa Germaniei

EURO 2012: Un suporter italian a murit în timp ce sărbătorea victoria Italiei în faţa Germaniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Antonello Idda, un şomer de 52 de ani din Tempio Pausania, în Sardinia, a alunecat în timp ce sărbătoarea victoria şi a căzut pe o masă de sticlă, care s-a spart sub greutatea lui, iar o bucată de sticlă i-a secţionat artera femurală.

Fratele său a încercat să-l salveze, chemând imediat ambulanţa, dar bărbatul a murit înainte ca medicii să sosească la faţa locului.

Reprezentativa Italiei a învins, joi, la Varşovia, cu scorul de 2-1 (2-0), naţionala Germaniei, în semifinalele Campionatului European din Polonia şi Ucraina, şi s-a calificat în finala competiţiei, în care va întâlni deţinătoarea trofeului, Spania. Golurile învingătorilor au fost marcate de Balotelli '20, '36. Pentru Germania a înscris Mesut Ozil, în minutul 90+2, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici