Fanii echipei Partizan Belgrad l-au bătut pe directorul general al clubului în parcarea stadionului

Membrii Grobari, una dintre facţiunile de suporteri a clubului sârb Partizan Belgrad, l-au agresat, vineri, în parcarea stadionului, pe Milos Vazura, directorul general al echipei, din cauza rezultatelor slabe obţinute în acest sezon, anunţă site-ul Sportske.

454 afișări
Imaginea articolului Fanii echipei Partizan Belgrad l-au bătut pe directorul general al clubului în parcarea stadionului

Fanii echipei Partizan Belgrad l-au bătut pe directorul general al clubului în parcarea stadionului (Imagine Shutterstock / Mediafax Foto)

Sezonul dezastruos al fostei adversare a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, care a încheiat sezonul regular la aproape 30 de puncte distanţă de rivala Steaua Roşie Belgrad, şi care acum, în play-off, a ajuns pe locul 3 al clasamentului, n-a rămas netaxat de către fanii clubului.

Suporterii s-au răzbunat pe Milos Vazura, directorul general al clubului, pe care l-au agresat în parcarea stadionului. Înregistrările camerelor video de la arenă arată cum Vazura este abordat de un grup de bărbaţi cu care, iniţial, discută amical, ba chiar se sărută pe obraji. Din senin, însă, aceştia încep să-l lovească.

”Ce s-a întâmplat face parte dintr-o campanie dusă împotriva lui FK Partizan din partea unor membri ai familiei ”alb-negre”. Din punct de vedere fizic, mă simt bine, dar mental sunt agitat din cauza celor întâmplate. Sper ca autorităţile competente să studieze imaginile şi să-i tragă la răspundere atât pe cei care au făcut asta, cât şi pe şefii lor, cei care au orchestrat atacul”, a declarat Milos Vazura presei din Belgrad.

Vazura a dezvăluit că cei trei, înainte să-l lovească, l-au ameninţat: ”Există viaţă după Partizan. Tu nu vei mai fi multă vreme pe aici”, i-ar fi spus aceştia, înainte de a-l agresa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici