Fatih Terim: Ar fi trebuit să marcăm mai mult de un gol, dar am intrat în panică

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, a declarat, marţi seară, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că formaţia sa ar fi trebuit să marcheze mai mult de un gol şi a menţionat că jucătorii săi au intrat în panică.

173 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim: Ar fi trebuit să marcăm mai mult de un gol, dar am intrat în panică

Fatih Terim (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toate echipele împotriva cărora am jucat în Liga Campionilor au marcat primele, asta e realitatea. Fie că a făcut-o printr-un autogol sau într-un alt mod, dar au marcat. Nu încerc să caut scuze. Suntem mereu nevoiţi să luptăm pentru a reveni în joc. Astăzi (n.r marţi) am fost nevoiţi să jucăm cu mingi înalte şi asta le-a permis adversarilor să se apere mai uşor. CFR s-a apărat foarte bine, deşi a rămas în inferioritate. Ar fi trebuit să marcăm mai mult de un gol, dar am intrat în panică. Acum suntem nevoiţi să câştigăm în deplasare", a spus Terim, conform site-ului oficial al UEFA.

Tehnicianul turc a afirmat că nu se aştepta la un rezultat de egalitate în meciul cu CFR Cluj. "Nu mă aşteptam la un rezultat de egalitate. Dacă am fi învins CFR şi Braga acasă, le obligam să joace mai ofensiv în partidele retur. Nu pot să-l acuz pe Nounkeu la faza autogolului. El şi-a marcat adversarul, dar mingea l-a lovit întâmplător şi a intrat în poartă. Imediat după ce un jucător de la CFR a fost eliminat am făcut o schimbare ofensivă. Din păcate apoi a trebuit să fac două înlocuiri forţat de accidentări", a precizat Terim.

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania echipei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor, în care ardelenii au acumulat patru puncte.

Clujenii au deschis scorul prin autogolul lui Nounkeu din minutul 19, turcii reuşind egalarea prin Burak Yilmaz, în minutul 77. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici