FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs în cazul "Varga - Bălan"

FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs a LPF în cazul "Varga - Bălan" împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din 30 martie, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării giuleştene, Ion Taban.

13 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs în cazul "Varga - Bălan"

FC Rapid a depus memoriu la Comisia de Recurs în cazul "Varga - Bălan" (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

"Aveam dreptul la recurs şi ni l-am exercitat. Din punctul nostru de vedere acest caz nu se poate opri aici. Am depus memoriul la Comisia de Recurs, iar marţi se judecă", a afirmat Taban.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a decis, marţi, că fotbaliştii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu şi-au "exercitat dreptul de joc în mod regulamentar" la meciul Rapid - FC Timişoara, scor 1-0, din etapa a XX-a a Ligii I.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici