FC Steaua: Staful şi jucătorii sunt alături de familia Becali

FC Steaua a dat publicităţii, marţi, un comunicat pe site-ul oficial, în care se precizează că staful şi jucătorii echipei sunt alături de Gigi Becali, condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, sperând ca patronul clubului să depăşească cu bine acest moment dificil.

493 afișări
Imaginea articolului FC Steaua: Staful şi jucătorii sunt alături de familia Becali

FC Steaua: Staful şi jucătorii sunt alături de familia Becali (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

Sub titlul "Dreptate pentru George Becali!", comunicatul FC Steaua este următorul: "FC Steaua Bucureşti este alături de George Becali, omul căruia i se datorează performanţele extraordinare din ultimul deceniu, perioadă în care clubul nostru a reuşit să cucerească trei titluri de campioană, o Cupă a României, o Super Cupă a României, nouă calificări consecutive în UEFA Champions League şi UEFA Europa League, cinci calificări în «primăvara europeană» şi o semifinală de Cupa UEFA. Întreg staful şi jucătorii Stelei sunt alături de familia domnului Becali şi speră că acesta să aibă parte de dreptate şi să depăşească cu bine acest moment dificil".

George Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici