FCSB va pune astăzi în vânzare biletele returnate de la comenzile online, pentru meciul cu Sporting Lisabona. La ce oră se dechid casele

Marţi, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise începând cu ora 12:00, a anunţat FCSB, luni, pe contul oficial de Facebook. Vor fi scoase la vânzare tichetele returnate de la comenzile online, pentru partida cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor.

923 afișări
Imaginea articolului FCSB va pune astăzi în vânzare biletele returnate de la comenzile online, pentru meciul cu Sporting Lisabona. La ce oră se dechid casele

FCSB va pune astăzi în vânzare biletele returnate de la comenzile online, pentru meciul cu Sporting Lisabona

"FC Steaua Bucuresti anunta ca marti, 22 august, va deschide casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, incepand cu ora 12:00.

Clubul nostru va pune in vanzare biletele returnate de la comenzile online pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, disponibile in mai multe zone ale stadionului. Va multumim pentru intelegere", se regăseşte în mesajul postat de FCSB pe contul oficial de Facebook.

FCSB şi Sporting Lisabona se vor întâlni mierucri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în partida retur din play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Lisabona, FCSB şi Sporting au remizat, scor 0-0. Este ultimul tur preliminar înaintea grupelor Ligii. Tragerea la sorţi pentru grupe are loc joi, de la ora 19:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici