Felipe Santana, Schalke: Steaua a fost foarte bună, iar noi am ratat mult

Fundaşul brazilian al echipei Schalke 04, Felipe Santana, a declarat, marţi, după remiza din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-0, din etapa a V-a a grupei E a Ligii Campionilor, că formaţia campioană a României a jucat foarte bine.

184 afișări
Imaginea articolului Felipe Santana, Schalke: Steaua a fost foarte bună, iar noi am ratat mult

Felipe Santana, Schalke: Steaua a fost foarte bună, iar noi am ratat mult (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Ştiam că va fi o partidă dificilă, pentru Steaua era ultima şansă de a se califica, însă am avut noroc şi ne-am putut face datoria pe teren. Am avut multe ocazii, în special cea a lui Draxler din final, dar am ratat mult. Ne rămâne meciul cu Basel, care este foarte important, vrem să ajungem foarte departe în această competiţie. Am văzut mulţi jucători cu calitate la Steaua, le ţin pumnii să ajungă în campionate mai mari. Mulţi pot face faţă în Bundesliga, îl remarc pe numărul 6 (n.r. - Florin Gardoş), un fundaş bun. Într-adevăr, şi Bourceanu e un jucător de mare calitate. O să pun o vorbă bună pentru el. Eu nu am decât cuvinte de laudă, iar dacă este dorit la Stuttgart, eu îi ţin pumnii. Trebuie să recunosc că cei de la Steaua au fost foarte buni în seara asta", a spus Santana la Dolce Sport.

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei germane Schalke 04, în etapa a cincea a grupei E a Ligii Campionilor şi nu mai are şanse de accedere în primăvara europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici