FIFA respinge varianta rejucării meciului Franţa - Irlanda

FIFA respinge varianta rejucării meciului Franţa - Irlanda, scor 1-1, din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială, la care francezii au egalat după un henţ comis de Thierry Henry, informează The Guardian.

19 afișări
Imaginea articolului FIFA respinge varianta rejucării meciului Franţa - Irlanda

FIFA respinge varianta rejucării meciului Franţa - Irlanda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, un purtător de cuvânt al FIFA a declarat că nu sunt şanse ca partida să se rejoace, subliniind că regulamentul prevede că arbitrul "are autoritate totală în ceea ce priveşte aplicarea legilor jocului la un meci la care a fost delegat".

"Deciziile ale arbitrului privind faze de joc sunt definitive", a menţionat purtătorul de cuvânt al forului mondial.

Ministrul Justiţiei din Irlanda, Dermot Ahern, a cerut Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) ca partida cu Franţa, contând pentru manşa secundă a barajului de calificare la Cupa Mondială să se rejoace, după ce francezii au egalat în urma unui henţ comis de Thierry Henry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici