Flavio Briatore: La final voi câştiga eu

Italianul Flavio Briatore, exclus pe viaţă din Formula 1 după scandalul accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008, a declarat că va organiza o petrecere "extraordinară" după ce va reuşi să-şi dovedească nevinovăţia în acest caz, informează Marca, care citează La Repubblica.

30 afișări
Imaginea articolului Flavio Briatore: La final voi câştiga eu

Flavio Briatore: La final voi câştiga eu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Flavio Briatore a declarat că se simte trădat şi că este convins că va ieşi victorios din această polemică. El a menţionat că atunci când îşi va dovedi nevinovăţia va organiza o petrecere, la care vor fi invitaţi toţi cei care i-au fost alături în această perioadă.

"La final voi câştiga eu şi veţi vedea atunci, vom face cea mai frumoasă petrecere. Va fi o petrecere organizată aşa cum trebuie şi îi voi invita pe toţi cei care mi-au fost alături în această perioadă", a spus fostul reprezentant al echipei Renault, care nu a dorit să comenteze decizia Consilului Mondial al FIA.

Echipa Renault a primit o sancţiune cu suspendare - excludere timp de doi ani din F1, iar fostul său manager Flavio Briatore a fost suspendat pe viaţă din motorsport, aceste hotãrâri fiind luate de Consiliul Mondial al FIA, reunit, luni, la Paris, în cazul scandalului accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008. De asemenea, fostul director tehnic Pat Symonds a fost suspendat pe o perioadă de cinci ani. Pilotul Nelson Piquet Jr. nu a primit nicio sancţiune, deoarece a ajutat la elucidarea cazului.

Nelson Piquet Jr. şi tatăl acestuia, triplul campion mondial Nelson Piquet, i-au acuzat pe directorul tehnic Pat Symonds şi mai ales pe managerul echipei Renault, Flavio Briatore, că i-au solicitat pilotului să comită în mod voluntar un accident în timpul Grand Prix-ului statului Singapore din 2008, pentru a favoriza victoria coechipierului său, Fernando Alonso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici