Florian Walter neagă că ar fi fost lovit de Minteuan în pauza meciului cu CFR Cluj

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, a negat că ar fi fost lovit de antrenorul formaţiei CFR Cluj, Alin Minteuan, în pauza meciului dintre cele două echipe, care a avut loc joi, însă a evitat să ofere prea multe amănunte despre incident.

27 afișări
Imaginea articolului Florian Walter neagă că ar fi fost lovit de Minteuan în pauza meciului cu CFR Cluj

Florian Walter (Foto) neagă că ar fi fost lovit de Minteuan în pauza meciului cu CFR Cluj (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Potrivit corespondentului Digi Sport, televiziunea care a transmis meciul, antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, ar fi intrat în conflict cu finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, în tunelul ce duce la vestiare. Imediat după ce s-a fluierat finalul primei reprize, Walter s-a dus să-i reproşeze arbitrului Ovidiu Haţegan deciziile luate în prima parte a jocului, iar, în urma intervenţiei lui Minteuan, reprezentanţii celor două echipe s-ar fi luat la bătaie.

"Nu s-a întâmplat nimic. Bărbăteşte, aşa, am strigat unul la altul mai tare. Normal, sunt orgolii. Am făcut un meci foarte bun în zece jucători, dar ne-o mai furăm aşa şi începem de la 0-1 sau dăm gol valabil şi nu-l avem. Am primit multe mesaje după acel gol, care-mi spuneau că a fost ofsaid, le-am reproşat arbitrilor acest lucru şi le-am spus că trebuie să respectăm jucătorii şi suporterii ambelor echipe şi să jucăm fotbal adevărat", a spus Walter, la Digi Sport.

Întrebat încă o dată dacă a fost lovit la pauză în îmbulzeala produsă în tunelul de la vestiare, finanţatorul Universităţii, care a stat pe banca tehnică a echipei sale la derbiul oraşului Cluj-Napoca, a răspuns: "Nu. Nu am fost lovit de nimeni. A fost un meci superb până la urmă, nu ne batem, suntem prieteni".

Înregistrările TV îl prezintă pe Walter discutând aprins cu arbitrul Ovidiu Haţeganu în drum spre vestiare, în pauza meciului, apoi antrenorul gazdelor îi urmează pe cei doi gesticulând în direcţia lor, după care se repede către ei pe culoarul de la cabine, creându-se o îmbulzeală prin intervenţia mai multor persoane.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici