Florin Andone a evoluat 30 de minute contra lui Paris Saint-Germain, în grupele Ligii Campionilor

Florin Andone (26 de ani) a evoluat timp de 30 de minute pentru Galatasaray, marţi seară, în meciul contra lui Paris Saint-Germain, scor 0-1, din grupa A a Ligii Campionilor.

154 afișări
Imaginea articolului Florin Andone a evoluat 30 de minute contra lui Paris Saint-Germain, în grupele Ligii Campionilor

Florin Andone a evoluat 30 de minute contra lui Paris Saint-Germain, în grupele Ligii Campionilor

Atacantul român a fost introdus pe teren de Fatih Terim în minutul 62 al confruntării de la Instanbul. Andone l-a înlocuit pe Ryan Babel, însă prestaţia sa a fost una ştearsă, apărând foarte rar în controlul balonului.

Fotbalistul care aparţine de Brighton & Hove Albion a jucat pentru început undeva în flancul stâng al atacului, lăsându-i poziţia centrală columbianului Radamel Falcao, care a fost integralist.

Andone a evoluat în stilul caracteristic, cu un presing agresiv în jumătatea adversă, rămânând de multe ori cel mai avansat jucător al lui Galatasaray. Totuşi, internaţionalul român a fost găsit foarte rar de colegii săi în poziţii favorabile, singurul moment notabil existând în minutul 82. Feghouli a încercat să-i centreze lui Andone la marginea careului mic, însă balonul l-a depăşit pe acesta.

Partida s-a încheiat cu 1-0 pentru Paris Saint-Germain, după golul lui Mauro Icardi, din minutul 52. Francezii sunt primii în grupa A, după două meciuri, cu şase puncte acumulate. De partea cealaltă, Galatasaray rămâne cu un punct şi se află pe locul 3, peste Real Madrid, care e ultima, după remiza cu Club Brugge, scor 2-2.

Pentru Florin Andone a fost al doilea meci jucat de la sosirea la Galatasaray şi primul din carieră disputat în grupele Ligii Campionilor. Atacantul este împrumutat de la Brighton & Hove Albion, până la finalul sezonului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici