FOTO | Halep a revenit în România, dar a evitat presa pe aeroport! În schimb, Simona a transmis un mesaj pe Facebook: E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important şi să abandonez

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha, deşi s-a calificat în semifinale, din cauza unei recidive a accidentării suferită la Australian Open. La revenirea în România, Simona a refuzat dialogul cu presa, scrie DigiSport. Fostul lider mondial a anunţat că următorul turneu la care va participa este cel de la Indian Wells.

2852 afișări
Imaginea articolului FOTO | Halep a revenit în România, dar a evitat presa pe aeroport! În schimb, Simona a transmis un mesaj pe Facebook: E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important şi să abandonez

FOTO | Halep a revenit în România, dar a evitat presa pe aeroport! Simona, accidentată, nu a dorit să facă declaraţii după retragerea de la Doha

Sportiva din Constanţa a aterizat azi pe aeroportul Henri Coandă. "Piciorul drept, talpa, accidentarea de la Melbourne o am încă şi am avut-o zilnic. Am simţit dureri în fiecare meci, dar astăzi a fost din ce în ce mai rău în timpul meciului şi am hotârât să mă retrag", a declarat cea mai bună jucătoare din România.

"Azi a fost mult mai rău decât ieri şi din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu şi mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile şi îmi trebuie mult mai mult. RMN-ul arată că am lichid şi tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă şi trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea", a mai spus Simona Halep, pentru Digi Sport, după retragerea de la Doha.

Imagine: Digisport

ProSport a aflat motivele accidentării Simonei şi le-a expus separat într-un material.  În termeni populari, Halep a suferit o inflamaţie la degetul patru al piciorului drept.

Simona Halep s-a accidentat în primul tur al turneului de mare Şlem de la Australian Open, dar a reuşit să ajungă în finală, pe care a pierdut-o în faţa Carolinei Wozniacki. Daneza i-a şi luat locul în fruntea clasamentului mondial WTA.

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a declarat dezamăgită de faptul că a trebuit să se retragă din turneul de la Doha, chiar dacă se calificase în semifinale, şi a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru sprijinul acordat.

"Din păcate, accidentarea mea s-a agravat ieri (n.r. - vineri), în timpul setului secund, a fost foarte dureros. Venisem la Doha cu speranţa că m-am recuperat 100 la sută, dar piciorul a fost din ce în ce mai rău după fiecare meci. E frustrant să mă calific în semifinalele unui turneu atât de important, de la care am multe amintiri frumoase, şi să abandonez din cauza accidentării. A fost o decizie greu de luat, dar după ce am discutat cu echipa a trebuit să accept realitatea şi să continui tratamentul. Vă muţumesc pentru susţinere şi sper să revin pe teren cât de curând", a notat Halep, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul lider mondial a aflat că are o inflamaţie gravă la degetul piciorului după ce a făcut un RMN, astfel că nu va juca nici săptămâna viitoare, la turneul de la Dubai. Halep va reveni pe teren abia la Indian Wells, între 7 şi 18 martie.

În vârstă de 26 de ani, Simona Halep a câştigat turneul de la Doha în 2014, iar la această ediţie ar fi urmat să o întâlnească în semifinale pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici