Franţa, probleme medicale înaintea finalei cu Argentina. Nu se ştie dacă este gripă sau Covid

După ce Upamecano şi Rabiot, s-a îmbolnăvit şi Coman.

999 afișări
Imaginea articolului Franţa, probleme medicale înaintea finalei cu Argentina. Nu se ştie dacă este gripă sau Covid

Coman, stânga, încurajat de Deschamps

Sâmbătă seara, după meciul din sferturile de finală Anglia-Franţa, jurnaliştii au fost obligaţi să poarte măşti pentru a intra în aşa-numita zonă mixtă, locul unde se pot desfăşura interviuri. După semifinala Franţa-Maroc, aceeaşi decizie: distribuirea măştilor la intrarea în „zona mixtă”.

Franţa este îngrijorată de epidemia de gripa cămilei. Primii afectaţi au fost Upamecano şi Rabiot. Fundaşul a avut febră şi dureri în gât, dar a reuşit să stea pe bancă la semifinala Maroc. Rabiot nu. Jcătorul de la Juventus a rămas în hotel, cu simptome de gripă, care l-a lovit şi pe Coman, în ultimele ore.

Franţa se teme că gripa sau Covid se răspândesc din ce în ce mai mult în rândul jucătorilor şi a sporit măsurile de precauţie. „Gelul a reapărut pe mese”, a spus Tchouameni. Duminica este finala şi fiecare detaliu contează.

Selecţionerul Didier Deschamps dă vina pe aerul condiţionat: „Nu există nicio îngrijorare deosebită pentru o eventuală epidemie, sunt cazuri de febră din cauza efectelor aerului condiţionat de pe stadioane”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici