Gabriela Ruse a părăsit turneul de la Indian Wells în primul tur

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse (92 WTA) a fost învinsă în primul tur de pe tabloul principal al turneului Masters WTA 1000 de la Indian Wells, fiind eliminată de franceza Alize Cornet (64 WTA). Irina Begu s-a calificat miercuri seara în turul secund.

596 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse a părăsit turneul de la Indian Wells în primul tur

Sursa foto: profimedia

Gabriela Ruse a fost învinsă cu scorul de 6-3, 7-6, după două ore şi 10 minute de joc.

Ruse a început bine, realizând un break chiar în game-ul de debut, dar nu a reuşit să-şi valorifice avantajul, de la 2-0 ea pierzând 5 jocuri la rând.

Setul secund a fost decis la tiebreak, după ce Ruse a ratat două mingi de set la 5-4.

Pentru câştigarea celor două meciuri din calificări Gabriela Ruse va fi recompensată cu 30 de puncte WTA, iar pentru prezenţa în primul tur al tabloului principal de la Indian Wells, ea va primi 18.155 USD şi 1 punct WTA.

Pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells mai iau startul trei sportive din România: Simona Halep (17 WTA), cap de serie numărul 11 şi Sorana Cîrstea (42 WTA) şi cap de serie numărul 32 vor intra în competiţie doar din turul doi, în timp ce Irina Begu (61 WTA) a învins în primul tur, miercuri seara, pe franceza Fiona Ferro (83 WTA), cu 6-2, 7-6 (2) şi o va întâlni pe favorita numărul 31, elveţiana Jil Teichmann, care a beneficiat de un prim tur liber.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici