Gauff o va întâlni în semifinala de la Dubai pe Swiatek, după ce a învins-o pe Keys

Coco Gauff (6 WTA) este a doua semifinalistă a ediţiei 2023 a turneului de la Dubai, după ce a câştigat joi în faţa compatrioatei Madison Keys (23 WTA).

127 afișări
Imaginea articolului Gauff o va întâlni în semifinala de la Dubai pe Swiatek, după ce a învins-o pe Keys

Sursa Foto - All-Pro Reels/ Wikipedia Commons

Cele două americance ştiau foarte bine cine le aşteaptă în semifinale înainte de a începe meciul din sferturile de finală de la Aviation Club Tennis Centre. Iga Swiatek a primit un walkover după ce Karolina Pliskova s-a retras din întâlnirea lor din sferturi, astfel că tânăra poloneză este odihnită şi pregătită pentru un nou meci.

Gauff şi Keys s-au mai întâlnit de două ori, ambele meciuri fiind jucate în sezonul trecut. În prima lor întâlnire, mai experimentata Keys a reuşit să se impună, dar în cea de-a doua întâlnire, Gauff a obţinut o victorie în două seturi la Flushing Meadows.

Motivată de victoria anterioară în faţa compatrioatei sale şi de un start bun în sezonul 2023, Gauff a pornit a jucat mult mai bine în meciul din sferturile de finală împotriva lui Keys. Ea făcut break încă din primul game şi a mai adăugat unul în al cincilea, pentru a câştiga primul set cu 6-2.

În setul al doilea, Gauff a reuşit din nou primul break, dar de data aceasta Keys a reuşit să răspundă şi în cele din urmă a fost la doar două puncte de a câştiga setul al doilea.

Dar asta s-a întâmplat pe serviciul lui Gauff, care şi-a valorificat avantajul. În game-ul următor, ea a făcut break pe serviciul lui Keys şi a câştigat meciul cu 6-2, 7-5 într-o oră şi 21 de minute, stabilind o întâlnire în semifinale cu numărul 1 mondial, Iga Swiatek.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici