Germanii le promit olandezilor că vor bate Danemarca. "Vom face tot ce depinde de noi să învingem"

Mijlocaşul german Bastian Schweinsteiger a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Gdansk, că reprezentativa Olandei se poate califica în sferturile de finală ale Campionatului European şi a precizat că echipa sa va face tot ce va putea pentru a învinge Danemarca.

133 afișări
Imaginea articolului Germanii le promit olandezilor că vor bate Danemarca. "Vom face tot ce depinde de noi să învingem"

Bastian Schweinsteiger (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"I-am spus lui Van Bommel că vom face tot ce depinde de noi să batem Danemarca şi Olanda să aibă în propriile mâini soarta. Sunt încrezător că Olanda va învinge Portugalia", a spus Schweinsteiger.

După meciul de miercuri, în care Germania a învins Olanda, scor 2-1, Schweinsteiger a avut o discuţie pe teren cu căpitanul olandezilor, Mark van Bommel, fostul său coechipier de la Bayern Munchen.

Olanda, care a înregistrat două înfrângeri din tot atâtea meciuri, va întâlni, duminică, la Harkov, Portugalia, în timp ce Germania va juca împotriva Danemarcei la Lvov, în ultima etapă a grupei B.

O victorie a Olandei la două goluri, coroborată cu o înfrângere a Danemarcei, le-ar permite batavilor să acceadă în sferturile de finală alături de Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici