Gheorghe Grozav: Îmi doresc să joc alături de Mutu la naţională

Atacantul Gheorghe Grozav, convocat în premieră de selecţionerul Victor Piţurcă la prima reprezentativă, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să debuteze pentru echipa României, să rămână în vederile antrenorului şi să joace alături de Adrian Mutu.

137 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Grozav: Îmi doresc să joc alături de Mutu la naţională

Gheorghe Grozav: Îmi doresc să joc alături de Mutu la naţională (Imagine: Mircea Roşca / MediafaxFoto)

"Mă bucur că am primit această convocare. Sper să debutez, să joc foarte bine şi să rămân în continuare în vederile selecţionerului Victor Piţurcă. Este cel mai bun an pentru mine. Claudiu Niculescu mi-a dat încredere, am şi marcat şi pot spune că mă simt bine la Cluj", a spus Grozav.

Gheorghe Grozav a afirmat că îşi doreşte să aibă ocazia să evolueze alături de atacantul Adrian Mutu în prima reprezentativă. "Mi-aş fi dorit să fie şi Mutu în lot. Sper să vină la următoarele acţiuni ale naţionalei şi să pot juca alături de el", a completat Grozav.

El a precizat că ar fi renunţat la orice pentru o convocare la prima reprezentativă. "Pentru o convocare aş lăsa orice ca să vin aici. Ar fi fost culmea să spun că nu vin, nu puteam să refuz", a menţionat Grozav.

Reprezentativa României va disputa partide amicale cu Elveţia, pe "Swissporarena" din Lucerna, (30 mai, de ora 21.15) şi Austria, pe "Tivoli Stadion" din Innsbruck (5 iunie, de la ora 21.30).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici