Gheorghe Hagi , suspendat două etape şi amendat

Hagi şi-a aflat pedeapsa după cearta pe care a avut-o cu secundul antrenorului Gigi Mulţescu, Yuksel Yesilova. La 1-0 pentru Viitorul, "Regele" a reacţionat dur după ce a fost făcut "hoţ" de al doilea antrenor al echipei Astra Giurgiu.

260 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi , suspendat două etape şi amendat

Hagi, suspendat două etape şi amendat cu 360 de lei

Două meciuri suspendare şi amendă în valoare de 360 de lei este sancţiunea primită de Hagi, care a ispăşit deja o etapă din pedeapsa primită, la jocul din deplasare cu Poli Iaşi (n.red. - Viitorul a câştigat cu 1-0), când nu s-a deplasat alături de echipa sa în Copou. Sancţiunile au fost publicate pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pentru comportamentul său, Yuksel Yesilova a fost suspendat pentru o lună şi amendat cu 11.340 de lei.

”Din cauza acelui incident, din cauza unei persoane... am vrut să mă duc la nea Gigi ca să îmi cer scuze, i-am zis lui Vlad (n.r. - Vlad Achim), a fost decizia lui, nu a mea, am vrut să îi cer scuze, nu cu alt gând şi băiatul acela (n.r. - Yuksel Yesilova, antrenorul secund al lui Gheorghe Mulţescu) a început să mă facă în turcă hoţ.

A venit în România să muncească şi să mă facă pe mine hoţ! OK, hai să toleram aceste lucruri! Să se ducă înapoi în Turcia. Să daţi cine e acel domn. Sunt foarte liniştit. A fost doar acel gest care a provocat pe toţi. El, antrenorul secund, a incitat, a provocat. Eu m-am dus la arbitru să-i cer scuze şi a venit el la mine şi m-a eliminat. A venit Achim şi a luat el decizia. I-am dat dreptate lui nea Gigi, dar a venit acel domn în spate... un episod urât, din păcate. Să nu uite că munceşte în România şi să nu uite cuvântul pe care l-a folosit de nivel foarte jos”, a povestit Gheorghe Hagi, la finalul meciului Viitorul - Astra 1-0.

La rândul său, Yuksel Yesilova, fost preparator fizic la FCSB, a explicat motivele pentru care a reacţionat astfel la adresa lui Hagi şi a confirmat că l-a numit "hoţ" pe "Regele" fotbalului românesc.

"Îl respect pe Gheorghe Hagi pentru ceea ce a fost ca fotbalist, pentru ceea ce este ca antrenor, dar ce s-a întâmplat aseară la Ovidiu este o lipsă grosolană de fair-play. Jucătorul Viitorului nu ne-a înapoiat mingea, aşa cum era normal, cum era fair-play. Înainte să repună de la margine s-a uitat spre banca de rezerve şi a întrebat ce să facă, iar Hagi i-a strigat să joace şi gesticula cu mâna.

L-am numit hoţ pentru că mi-a furat munca, pe a mea, pe a maseurului, şi a tuturor celorlalţi din staff-ul Astrei. Am văzut meciuri unde după o astfel de fază echipa adversă şi-a recunoscut vina şi s-a dat la o parte pentru a înscrie şi ceilalţi, în semn de fair-play. Ne-a fost furată munca, asta m-a înfuriat. Nu aş fi vrut să intru în conflict, mai ales cu Gică Hagi, dar nu se face aşa ceva", a explicat Yuksel Yesilova, pentru Digi Sport, în urmă cu o săptămână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici