Ghionea va debuta la FC Rostov în amicalul cu Gloria Bistriţa

Fundaşul Sorin Ghionea, transferat de la Steaua Bucureşti la FC Rostov, va debuta pentru noua sa echipă în meciul amical de sâmbătă cu Gloria Bistriţa, care va avea loc în Antalya, informează site-ul grupării ruse.

18 afișări
Imaginea articolului Ghionea va debuta la FC Rostov în amicalul cu Gloria Bistriţa

Ghionea va debuta la FC Rostov în amicalul cu Gloria Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Consider venirea mea la Rostov un pas înainte în carieră. Un rol uriaş în alegerea pe care am făcut-o a fost faptul că antrenor este Oleg Protasov, cu care am lucrat la Steaua. E pentru prima oară când voi juca în străinătate, iar de la foştii colegi care joacă acum în Rusia ştiu că e un campionat foarte puternic. Va fi foarte interesant pentru mine din aceste puncte de vedere. Sper să ajut cât mai mult echipa", a spus Ghionea.

Directorul sportiv al FC Rostov, Aleksander Şikunov, a afirmat că gruparea rusă a realizat un transfer foarte bun. "Oleg Protasov şi l-a dorit foarte mult pe Ghionea, pe care îl ştia de la Steaua. De Ghionea au fost interesate mai multe cluburi din Europa. Nu ne-a fost uşor să-l luam, ba din contră, Ghionea era căpitanul celei mai populare echipe din România, un jucător cu experienţă în Liga Campionilor, component al naţionalei României. Cred ca va aduce un plus serios în defensiva noastră", a comentat el.

Sorin Ghionea a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici