Gigi Becali, despre procesul la TAS pentru titlul din Liga 1: Se va termina foarte repede

George Becali a oferit detalii din procesul pe care-l va introduce la TAS împotriva titlului câştigat de Viitorul, a confirmat că avocatul spaniol Jorge Ibarrola va fi cel care-l va reprezenta la Lausanne şi a dezvăluit că speţa va fi judecată de UEFA în regim de urgenţă.

2561 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, despre procesul la TAS pentru titlul din Liga 1: Se va termina foarte repede

Gigi Becali, despre procesul la TAS pentru titlul din Liga 1: Se va termina foarte repede

Aşa cum Ionuţ Chirilă a dezvăluit luni, FCSB se va baza pe serviciile reputatului avocat iberic Jorge Ibarrola, care a câştigat un proces important pentru Concordia Chiajna, în sezonul 2013/2014. Pus să detalieze faza în care se află, Gigi Becali a anunţat că LPF şi FRF au fost de acord ca procesul să fie judecat în timp de urgenţă, iar acţiunea va fi introdusă la TAS în jurul datei de şase iunie. Mai mult, finanţatorul vicecampioanei spune că Ibarrola i-a dat asigurări că nu are cum să piardă.

"Nu pot să spun suma, dar el a întrebat care e diferenţa ca bani la drepturile de televizare (n. red - diferenţa între locul 1 şi locul 2). Are primă de succes, cum fac avocaţii. El mi-a spus că nu avem cum să pierdem pentru că nu există nicio virgulă care să fie împotriva noastră. E foarte clar, se va termina foarte repede, pentru că nu ai ce audia. Orice judecător, oricât de slab ar fi, înţelege acele puncte de regulament şi noi o să câştigăm. Se va judeca în regim de urgenţă, deja Liga şi Federaţia şi-au dat acordul. Eu vă spun ce zic avocaţii care se pricep.

Pe data de 6 mergem la TAS. Într-o zi-două deja se poate judeca pentru că intervine UEFA", a spus Becali, la Digi Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici