GRECIA-ROMÂNIA: Mesajul lui Adrian Mutu pentru echipa naţională, înaintea meciului - FOTO

Atacantul Adrian Mutu le-a urat succes tricolorilor în meciul pe care aceştia îl vor disputa, în această seară, cu Grecia, în manşa întâi a barajului de calificare la Cupa Mondială din 2014.

1016 afișări
Imaginea articolului GRECIA-ROMÂNIA: Mesajul lui Adrian Mutu pentru echipa naţională, înaintea meciului - FOTO

GRECIA-ROMÂNIA: Mesajul lui Adrian Mutu pentru echipa naţională, înaintea meciului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mult succes echipei naţionale a României în această seară!", a scris jucătorul formaţiei Ajaccio, pe contul său de Twitter.

Partida Grecia - România contând pentru manşa tur a play-off-ului Cupei Mondiale se va disputa, astăzi, de la ora 21.45. Meciul retur este programat, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici