Grigoraş: În principiu cred că voi rămâne la Pandurii Târgu Jiu, nu pot să mă autopropun la Rapid

Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că "în pricipiu" va accepta propunerea de prelungire a contractului făcută de actualul său club, precizând în acelaşi timp că, deşi i-ar plăcea o nouă provocare, nu poate să se autopropună la Rapid.

124 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: În principiu cred că voi rămâne la Pandurii Târgu Jiu, nu pot să mă autopropun la Rapid

Grigoraş: În principiu cred că voi rămâne la Pandurii Târgu Jiu, nu pot să mă autopropun la Rapid (Imagine: Liviu Chirică / Mediafax Foto)

"Cu Rapid n-am mai avut nicio discuţie, acum e şi supărare mare după înfrângere (n.r. - din finala Cupei României), e normal. Am recunoscut că mi-ar plăcea o nouă provocare, dar nu poţi să te autopropui aşa. Trebuie să analizezi şi ce poţi face la acel club ţinând cont că se prevăd foarte multe schimbări acolo. De aceea cred că în principiu voi rămâne în continuare la Pandurii", a afirmat Grigoraş.

Tehnicianul a discutat zilele trecute cu preşedintele executiv al grupării Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, acesta făcându-i o ofertă de prelungire a actualului contract cu încă un sezon. "Eu am vorbit cu domnul Pârvulescu, dânsul este însărcinat să discute astfel de lucruri. Mi-a făcut o propunere de prelungire a contractului cu încă un an. Eu din actualul contract mai am un an, aşadar propunerea este să rămân până în 2014. În principiu cred că voi accepta această ofertă. Încă n-am semnat actele, dar am încredere în cuvântul domnului Pârvulescu şi al domnului Condescu", a precizat antrenorul formaţiei gorjene.

Petre Grigoraş reprezintă una dintre soluţiile conducerii FC Rapid pentru postul de antrenor principal după ce Răzvan Lucescu a anunţat că renunţă la funcţia de antrenor principal al echipei giuleştene. Răzvan Lucescu va prelua echipa Al Jaish din Qatar începând cu 20 iunie, el urmând să-l înlocuiască pe brazilianul Pericles Chamusca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici