Grozav a debutat cu gol în naţionala României. Care sunt impresiile jucătorului după victoria cu Elveţia

Atacantul Gheorghe Grozav, debutant în prima reprezentativă şi autorul golului cu care România a învins, miercuri, la Lucerna, naţionala Elveţiei, a declarat că a fost emoţionat în momentul în care a intrat pe teren şi s-a văzut alături de jucători experimentaţi ca Bogdan Lobonţ sau Răzvan Raţ.

315 afișări
Imaginea articolului Grozav a debutat cu gol în naţionala României. Care sunt impresiile jucătorului după victoria cu Elveţia

Grozav a debutat cu gol în naţionala României. Care sunt impresiile jucătorului după victoria cu Elveţia (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

"Mă bucur foarte mult pentru debutul meu la echipa naţională şi sper ca în continuare domnul Piţurcă să conteze pe mine. Trebuie să dau o bere, o masă la băieţi după acest gol şi prim meci. Sper să o ţin tot aşa şi să joc meci de meci cât mai bine şi la echipa de club, şi la naţională, unde vreau să ajung să fiu titular. Am avut unele emoţii când m-am văzut în teren cu jucători ca Lobonţ, ca Raţ, ca Goian, care au multe meciuri la echipa naţională şi o experienţă foarte mare, dar când am intrat în meci nu am mai simţit emoţiile. Muncim mult, avem o echipă tânără şi sperăm să ne calificăm la Cupa Mondială. Elveţienii au intrat puţin cu nasul pe sus după ce au câştigat cu Germania şi noi le-am dat peste nas. Tricoul l-am dat fratelui meu, care a fost în tribună la meci", a spus atacantul formaţiei Universitatea Cluj.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), reprezentativa Elveţiei, într-un meci amical disputat la Lucerna, în faţa a aproximativ 12.000 de spectatori. Unicul gol al fost marcat de debutantul Gheorghe Grozav, în minutul 56, care a reluat cu capul de la 10 metri un balon centrat de pe partea dreaptă de la Gabriel Torje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici