Guardiola, abordat de Bayern Munchen pentru a prelua echipa în 2013. Presa germană anunţă venirea spaniolui

Antrenorul Josep Guardiola, care a plecat de la FC Barcelona în luna mai, a fost abordat de conducerea clubului Bayern Munchen pentru a-i succede la această grupare lui Jupp Heynckes, în vara anului 2013, conform presei germane.

220 afișări
Imaginea articolului Guardiola, abordat de Bayern Munchen pentru a prelua echipa în 2013. Presa germană anunţă venirea spaniolui

Josep Guardiola (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Directorul sportiv al clubului german, Christian Nerlinger, s-a deplasat la Barcelona la 25 mai, pentru a asista la victoria echipei FC Barcelona în finala Cupei Spaniei, scor 3-0 cu Athletic Bilbao. Cu această ocazie, Guardiola s-ar fi declarat dispus în principiu să ajungă la Bayern Munchen, cel mai titrat club din Germania, informează Bild.

După patru ani cu rezultate impresionante, Josep Guardiola a anunţat, la sfârşitul lunii aprilie, că pleacă de la FC Barcelona, echipă cu care a câştigat între altele de două ori Liga Campionilor.

Jupp Heynckes are contract cu Bayern Munchen până finalul sezonului 2012/2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici