Hagi a condus şi antrenamentul de joi al echipei Galatasaray

Clubul Galatasaray a anunţat pe site-ul oficial că echipa din Istanbul s-a antrenat, joi dimineaţă, sub conducerea tehnicianului Gheorghe Hagi, despre care presa turcă a scris în ultimele două zile că este posibil ca gruparea să fi renunţat la serviciile sale.

15 afișări
Imaginea articolului Hagi a condus şi antrenamentul de joi al echipei Galatasaray

Hagi a condus şi antrenamentul de joi al echipei Galatasaray (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Şedinţa de pregătire a început la ora 10.30 şi a durat aproximativ 90 de minute.

Galatasaray are programat următorul antrenament, vineri dimineaţă, la ora 10.30.

Postul Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut, marţi seară, că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul. În aceeaşi zi, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a negat această informaţie, spunând că subiectul antrenorului nu a fost discutat în Consiliul de Conducere.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

Jurnalul Fanatik a scris că Hagi ar urma să se despartă de Galatasaray fie joi, fie la începutul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici