Haltere: Medalii de AUR, ARGINT şi bronz pentru România la Campionatele Europene de la Split

Sportivele române Monica Csengeri şi Elena Ramona Andrieş au obţinut cinci medalii, dintre care una de aur, două de argint şi două de bronz, duminică, la categoria 48 de kilograme, la Campionatele Europene de haltere de la Split, Croaţia.

407 afișări
Imaginea articolului Haltere: Medalii de AUR, ARGINT şi bronz pentru România la Campionatele Europene de la Split

Haltere: Medalii de aur, argint şi bronz pentru România la Campionatele Europene de la Split (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Csengeri, în vârstă de 21 de ani, a câştigat medalia de aur la stilul smuls, cu 85 de kilograme, probă în care a fost urmată de franţuzoaica Anais Michel, cu 80 de kilograme, iar Elena Andrieş, care are 22 de ani, a obţinut bronzul, cu 75 kilograme.

Anais Michel a cucerit aurul la aruncat, cu 100 de kilograme, urmată de Csengeri, cu 95 de kilograme, care a fost medaliată cu argint, şi de turcoaica Saziye Erdogan, cu 90 de kilograme. Elena Andrieş s-a clasat pe locul al patrulea, cu 89 de kilograme.

Franţuzoaica Michel a terminat pe prima poziţie şi la total, cu 180 de kilograme, Csengeri a luat argintul, cu 179 de kilograme, iar bronzul a fost cucerit de Andrieş, cu 164 de kilograme.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici