HBO, despre comentariile lui Pacquiao la adresa homosexualilor: Sunt lipsite de sensibilitate, ofensatoare şi deplorabile

Oficialii companiei Home Box Office (HBO) au lăsat de înţeles că au luat în calcul posibilitatea de a nu mai transmite meciul de box dintre Manny Pacquaio şi Timothy Bradley, ca urmare a comentariilor pe tema homosexualităţii făcute de sportivul filipinez.

759 afișări
Imaginea articolului HBO, despre comentariile lui Pacquiao la adresa homosexualilor: Sunt lipsite de sensibilitate, ofensatoare şi deplorabile

HBO, despre comentariile lui Pacquiao la adresa comunităţii LGBT: Sunt lipsite de sensibilitate, ofensatoare şi deplorabile (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Meciul de la categoria semimijlocie este programat pe 9 aprilie la MGM Grand Arena din Las Vegas şi are o bursă de 26 de milioane de dolari (20 de milioane pentru Pacquaio şi 6 milioane pentru Bradley), care poate creşte dacă minimum 600.000 de telespectatori vor plăti pentru a vedea partida în sistemul pay-per-view.

HBO, televiziunea care deţine drepturile TV ale meciului, a luat atitudine după ce Pacquiao a declarat că persoanele cu orientări homosexuale sunt "mai rele decât animalele". "Avem o obligaţie faţă de cei doi sportivi şi, astfel, vom produce şi vom transmite evenimentul. Totuşi, simţim că este important să nu lăsăm vreo îndoială asupra poziţiei noastre faţă de recentele comentarii ale domului Pacquiao îndreptate spre comunitatea LGBT. Considerăm comentariile lipsite de sensibilitate, ofensatoare şi deplorabile. HBO a prezentat cu mândrie multe poveşti LGBT şi nu poate aborda acest meci fără să-şi exprime clar opinia", se scrie într-un comunicat emis de HBO.

Comentariile lui Pacquiao (37 de ani) i-au determinat pe oficialii sponsorului său personal, Nike, să rupă contractul cu fostul campion mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici