Hochei: 25.921 de ursuleţi de pluş aruncaţi pe gheaţă în Calgary la un meci de juniori - VIDEO

Cei 17.199 de spectatori prezenţi în arena Scotiabank Saddledome la meciul echipei de juniori Calgary Hitmen au aruncat 25.921 de ursuleţi de pluş pe gheaţa patinoarului, jucăriile urmând să fie oferite copiilor bolnavi şi săraci.

299 afișări
Imaginea articolului Hochei: 25.921 de ursuleţi de pluş aruncaţi pe gheaţă în Calgary la un meci de juniori - VIDEO

Hochei: 25.921 de ursuleţi de pluş aruncaţi pe gheaţă în Calgary la un meci de juniori (Imagine: Captură video)

În primul meci de pe teren propriu din luna decembrie, fanii celor de la Hitmen aruncă pe gheaţă jucării de pluş după ce gazdele reuşesc primul gol din meci. Evenimentul a ajuns deja la a 19-a ediţie, informează cbssports.com.

Fanii au avut ceva de aşteptat, deoarece primul gol al partidei a fost marcat în minutul 3 şi 42 de secunde din cea de a doua repriză. Marcatorul golului, Pavel Padakin se află la cea de-a doua reuşită de acest fel consecutivă, el înscriind primul gol şi în 2012.

La numărătoarea oficială s-a stabilit că 25.921 de jucării de pluş au fost aruncate pe gheaţă, ceea ce reprezintă o medie de 1,507 ursuleţi de pluş de spectator, însă recordul din 2007, când 17.341 de spectatori au aruncat 26.919 jucării nu a fost depăşit. Totuşi, în cei 15 ani de când se numără jucăriile, cei 217.188 de spectatori au aruncat în total 239.536 de jucării.

A doua zi după meci, jucătorii de la Hitmen au vizitat spitalul de copii Alberta, unde au oferit o parte dintre jucării.

În acest an, peste 50 de asociaţii au cerut o parte dintre jucăriile aruncate. O parte din jucării sunt oferite centrelor pentru îngrijirea animalelor, ca acestea să le roadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici