Horia Tecău şi Julien Rojer, prima echipă calificată în sferturile Mastersului de la Paris

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Julien Rojer a avansat miercuri în sferturile de finală ale turneului Masters de la Paris, dotat cu premii în valoare de 4,5 milioane de euro.

287 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău şi Julien Rojer, prima echipă calificată în sferturile Mastersului de la Paris

Horia Tecău şi Julien Rojer, prima echipă calificată în sferturile Mastersului de la Paris

Tecău şi Rojer sunt primii sfert-finalişti de la Paris-Bercy, după ce au obţinut o victorie muncită în faţa echipei Santiago Gonzalez/Julio Peralta (Mexic/Chile), scor 7-5, 3-6, 10-3. Horia şi Julien, favoriţi numărul 6 ai competiţiei de dublu, au avut nevoie de o oră şi 27 de minute pentru a închide conturile cu Santiago şi Julio, iar pentru un loc în semifinale se vor lupta cu câştigătorii meciului Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) - Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin (Franţa).

Partida disputată pe arena secundară de la Paris părea la discreţia cuplului româno-olandez, atunci când Tecău şi Rojer conduceau cu 7-5, 1-0 cu break, dar lucrurile aveau să se complice. Gonzalez şi Peralta au făcut un set secund perfect şi au trimis meciul în super tie-break. Horia şi Julien au preluat însă controlul şi le-au mai lăsat doar 3 puncte outsiderilor.

Horia Tecău şi Julien Rojer vor primi câte un cec de 16.000 de euro după calificarea în sferturile de la Paris, iar zestrea li se va mări şi cu 180 de puncte ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici