Ilie Dumitrescu despre un contract cu Steaua: Voi veni în Bucureşti dacă va fi nevoie de mine

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că se află la Constanţa, că nu a semnat un contract cu FC Steaua, dar că va veni în Bucureşti ziua următoare dacă va fi nevoie de el.

30 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu despre un contract cu Steaua: Voi veni în Bucureşti dacă va fi nevoie de mine

Ilie Dumitrescu despre un contract cu Steaua: Voi veni în Bucureşti dacă va fi nevoie de mine (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Sunt la Constanţa acum, la turneul lui Hagi. Nu am semnat un contract cu Steaua. Mâine, dacă va fi nevoie să vin la Bucureşti, voi veni. Deocamdată, nu ştiu ce s-a mai discutat", a spus Ilie Dumitrescu.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii cerute de tehnician cu care finanţatorul nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Luni, în presă s-a vehiculat ideea că la conducerea clubului "roş-albastru" vor veni Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu şi Gheorghe Hagi, în funcţiile de preşedinte, manager sportiv şi antrenor. Gigi Becali a precizat, în aceeaşi zi, că ar fi foarte fericit ca cei trei să accepte să revină la Steaua. Marţi, Iordănescu a anunţat că a renunţat la proiect după refuzul lui Hagi de a reveni la gruparea "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici