Inter Milano: Moratti îl consideră pe Gasperini responsabil de dezastrul din acest sezon

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, a apreciat că primul din cei trei antrenori ai sezonului, Gian Piero Gasperini, care a stat pe banca tehnică doar cinci partide, este responsabil de dezastrul echipei.

124 afișări
Imaginea articolului Inter Milano: Moratti îl consideră pe Gasperini responsabil de dezastrul din acest sezon

Inter Milano: Moratti îl consideră pe Gasperini responsabil de dezastrul din acest sezon

"Dezastrul din acest sezon este din vina lui Gasperini, el a stricat totul, a ruinat echipa şi a sabotat atmosfera plângându-se fără încetare de jucători", le-a spus Moratti studenţilor din Milano, anunţă presa italiană de miercuri.

În schimb, Claudio Ranieri, demis luni, este un "domn". "Credeam că va fi foarte nervos când va afla de demitere, iar în schimb el mi-a pInter Milano: Moratti îl consideră pe Gasperini responsabil de dezastrul din acest sezoropus să devină observator pentru noi", a spus Moratti.

"Nu am niciun comentariu. Voi vorbi la momentul oportun", a răspuns Gasperini.

Inter Milano este la zece puncte de locul 3 în Serie A, care i-ar asigura calificarea în Liga Campionilor.

Preşedintele interist l-a criticat şi pe Diego Forlan, accidentat timp de patru luni şi autor a doar două goluri pentru Inter: "Jucătorul care m-a dezamăgit cel mai mult? Forlan... Chiar dacă a fost mult timp accidentat. Maicon şi Sneijder puteau face mai mult, chiar şi Diego Milito a făcut puţin, deşi părea să-şi fi revenit. În schimb, nu înţeleg ce se poate spune rău de Esteban Cambiasso şi Javier Zanetti, doi jucători fantastici".

Moratti a numit, luni, al cincilea antrenor de la plecarea lui José Mourinho în iunie 2010, Andrea Stramaccioni, care antrena echipa de tineret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici