Inter Milano nu va face apel în cazul suspendării lui Chivu

Gruparea Internazionale Milano, al cărei jucător Cristian Chivu, a fost suspendat patru etape, a anunţat că nu va face apel în cazul acestei decizii, informează inter.it.

51 afișări
Imaginea articolului Inter Milano nu va face apel în cazul suspendării lui Chivu

Inter Milano nu va face apel în cazul suspendării lui Chivu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Clubul a apreciat sinceritatea de care Cristian Chivu a dat dovadă când şi-a cerut scuze după episodul de la meciul cu Bari. În ciuda gravităţii sancţiunii, Inter nu va face apel, respectând decizia judecătorului sportiv", scrie site-ul oficial al grupării milaneze.

Chivu va lipsi la partidele cu AS Roma (etapa a XXIV-a, duminică), cu Juventus Torino (etapa a XXV-a - 13 februarie), cu Fiorentina (restanţă din etapa a XVII-a - din 16 februarie) şi cu Caglia­ri (etapa a XXVI-a - 19 februarie).

În minutul 60 al meciului Bari - Inter Milano, scor 0-3, Chivu l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi, însă arbitrul Andrea Romeo nu a văzut faza şi nu l-a eliminat pe jucătorul român. După meci, Chivu a cerut scuze lui Marco Rossi, celor care au urmărit meciul, precum şi fetiţelor sale (Natalia şi Anastasia), care "într-o zi vor vedea imaginile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici