Chivu a lovit cu pumnul în faţă un jucător de la Bari - VIDEO

Jucătorul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi de la Bari, însă a cerut scuze, joi seară, la postul Sky, fotbalistului, celor care au urmărit meciul, precum şi celor două fetiţe ale lui, care "într-o zi vor vedea aceste imagini".

97 afișări
Imaginea articolului Chivu a lovit cu pumnul în faţă un jucător de la Bari - VIDEO

Chivu a lovit cu pumnul în faţă un jucător de la Bari

"E greu de explicat, mi-am pierdut luciditatea: sunt aici pentru că vreau să cer scuze lui Marco Rossi, cu fărâma de demnitate care mi-a mai rămas. Mă simt un om de rahat. Cer scuze tututor, persoanelor care au urmărit meciul şi mai ales fetiţelor mele care într-o zi vor vedea aceste imagini", a declarat Chivu, aproape în lacrimi, după meciul câştigat de Inter, scor 3-0, cu Bari, în etapa a XXIII-a a campionatului italian.

"Accept scuzele lui Cristian, pot înţelege că în timpul meciului că se întâmplă aşa ceva", i-a răspuns Marco Rossi românului.

Antrenorul formaţiei Inter Milano, Leonardo, a afirmat că nu a văzut gestul, însă Chivu i-a spus ce s-a întâmplat. "Nu se judecă un om după un astfel de gest. În teren se întâmplă multe. Îl cunoaştem pe Chivu, ştim că este un om minunat şi are dreptul la o explicaţie. Sper să nu fie suspendat prea mult", a menţionat Leonardo.

Fundaşul Marco Materazzi a declarat că românul a făcut o "tâmpenie", însă important este că şi-a cerut scuze.

Chivu putea fi eliminat în minutul 60, dar arbitrul Andrea Romeo nu a văzut când românul l-a lovit cu pumnul în figură pe Marco Rossi. Conform presei italiene, Chivu va fi suspendat în baza imaginilor TV, iar aceasta ar putea fi cuprinsă între trei şi opt etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici