Ionuţ Badea: A fost şi inspiraţia patronului, cu mutarea lui Cristea în centru

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, joi, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că mutarea lui Adrian Cristea în centrul liniei de mijloc a fost un moment de inspiraţie al patronului Florian Walter.

55 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: A fost şi inspiraţia patronului, cu mutarea lui Cristea în centru

Ionuţ Badea: A fost şi inspiraţia patronului, cu mutarea lui Cristea în centru (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Un meci cu un spectacol extraordinar în tribune. Aşa ar trebui să fie pe orice stadion. A fost un cartonaş roşu nemeritat la Mendy, la fel cum nu sunt convins că a fost ofsaid la golul oaspeţilor. Îi felicit pe jucători pentru modul cum au crezut că pot reveni. Au fost momente de înţelepciune şi la pauză, şi în timpul partidei. A fost şi inspiraţia patronului, cu mutarea lui Cristea în centru. Erau mai mulţi jucători care meritau al doilea galben, Cadu, Mureşan", a spus Badea.

Tehnicianul Universităţii a afirmat că la pauză au fost tensiuni primitive. "Nu aş fi vrut să mai trăiesc momentele de la Mediaş, când ne-a fost anulat un gol în ultima secundă. Chiar şi dacă gazdele au deschis scorul, meritam cel puţin un egal. Am jucat oficial în deplasare, dar în acelaşi oraş. Ne continuăm periplul prin Ardeal, dar concluzia că Universitatea e mereu acasă rămâne valabilă. Claudiu Niculescu a suferit un şoc, nu e o accidentare gravă, e în afara oricărui pericol. La pauză au fost tensiuni primitive, nedescărcate înainte de partidă, a fost mai puţin autocontrol. Aşa s-a ajuns la îmbrânceli", a precizat Badea.

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania formaţiei Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I. Pentru CFR a marcat E. Kone '24, în timp ce Universitatea Cluj a punctat prin Cojocnean '90+3.

Meciul CFR Cluj - Universitatea Cluj, din etapa a XXVI-a a Ligii I, a fost oprit aproximativ cinci minute, după ce atacantul Claudiu Niculescu a fost lovit cu piciorul în plex de Cadu, în minutul 68, jucătorul resimţindu-se puternic şi având nevoie de îngrijiri de la medicii de pe ambulanţă.

La finalul partidei, după ce Universitatea Cluj a reuşit să egaleze, scor 1-1, în ultimele minute de joc, Claudiu Niculescu a intrat pe teren, s-a îmbrăţişat cu toţi coechipierii, după care a rămas câteva minute şi a scandat împreună cu galeria.

Un alt incident a avut loc la pauza meciului, când, potrivit corespondentului Digi Sport, antrenorul CFR-ului, Alin Minteuan, a intrat în conflict cu finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, în tunelul ce duce la vestiare. Imediat după ce s-a fluierat finalul primei reprize, Walter s-a dus să-i reproşeze arbitrului Ovidiu Haţegan deciziile luate în prima parte a jocului, iar, în urma intervenţiei lui Minteuan, reprezentanţii celor două echipe s-ar fi luat la bătaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici