Ionuţ Badea, antrenor secund al echipei naţionale de fotbal: "Pe hârtie, Elveţia e net superioară atât României cât şi Albaniei"

Ionuţ Badea, antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, a declarat, duminică, la două zile după înfrângerea cu Franţa, scor 1-2, că naţionala Elveţiei este mult mai puternică decât Albania, dar şi decât România, având foarte mulţi fotbalişti care evoluează în campionatul Germaniei.

860 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea, antrenor secund al echipei naţionale de fotbal: "Pe hârtie, Elveţia e net superioară atât României cât şi Albaniei"

Ionuţ Badea, antrenor secund al echipei naţionale de fotbal: "Pe hârtie, Elveţia e net superioară atât României cât şi Albaniei" (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Ionuţ Badea, antrenorul secund al naţionalei, se teme de forţa Elveţiei, care a câştigat, sâmbătă, 1-0 cu Albania, prin golul marcat în minutul 5, de Fabian Schar.

"Pe hârtie, Elveţia e net superioară atât României cât şi Albaniei, judecând după componenţa lotului, pentru că majoritatea joacă în Bundesliga. Shaqiri e un jucător cu o tehnică peste medie, poate destabiliza apărarea. Are tendinţă foarte mare de pase periculoase, de dribling, de şut la poartă. Elveţia are o echipă cu o calitate peste medie, dar nu e chiar de nivelul Franţei. Au puncte vulnerabile. Meciul de ieri a fost echilibrat, au fost ocazii mari de ambele părţi. Lucrăm la abordarea tactică şi în final vom lua toate deciziile cu privire la echipa care va intra pe teren. Pentru mine e important modul în care vom juca, iar rezultatul va veni în consecinţă", a spus Badea, într-o conferinţă de presă.

România şi Elveţia se vor întâlni, miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, într-o partidă care se va disputa pe Parc des Princes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici