Ionuţ Popa: M-am înţeles cu cei de la Mioveni, astăzi voi conduce primul antrenament

Fostul antrenor al echipei ACSM U Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, pentru MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu conducerea divizionarei secunde CS Mioveni şi va conduce, astăzi, primul antrenament.

15 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: M-am înţeles cu cei de la Mioveni, astăzi voi conduce primul antrenament

Ionuţ Popa: M-am înţeles cu cei de la Mioveni, astăzi voi conduce primul antrenament (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sunt în drum spre Mioveni, unde astăzi (n.r. - luni) voi conduce primul antrenament. Nu am semnat încă, dar m-am înţeles cu cei de la Mioveni. Lotul este unul destul de bun şi vreau să promovez cu CS Mioveni, aşa cum îşi doreşte şi primarul de acolo, cu care am discutat în ultimele zile. I-am urmărit pe jucători în partida cu UTA, dar rămâne să văd exact care sunt lucrurile care trebuie corectate la echipă", a spus Ionuţ Popa.

Despre fosta sa echipă, ACSM U Poli Iaşi, Popa a spus că rămâne una dintre favoritele la promovare: "Cred că Petrolul Ploieşti, Poli Iaşi, UTA şi Mioveni se vor bate la promovare. Nu ştiu dacă aceasta este ordinea, dar oricum acestea sunt echipele care vor termina pe primele locuri. Iaşul rămâne o favorită la promovare, având un lot bun şi care a început să joace din ce în ce mai bine în ultimele etape. Nu mă bat cu Iaşul pentru promovare, eu mă voi bate să promovăm noi. Dar, aşa cum am spus, Iaşul rămâne una dintre cele mai bune echipe din Seria a II-a".

Antrenorul Ionuţ Popa îl înlocuieşte la conducerea tehnică a echipei CS Mioveni pe Cristi Negru, care a fost demis după ce formaţia sa a remizat, scor 3-3, cu UTA Arad, în meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în etapa a IX-a seriei secunde din Liga a II-a.

Formaţia din Mioveni ocupă locul trei în clasamentul Seriei a II-a a ligii secunde, cu 15 puncte, având patru victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici