Iordănescu l-a convocat pe Balauru, portarul cu cele multe goluri primite în acest sezon de Liga 1

Portarul Dragoş Balauru de la FC Voluntari a fost chemat de selecţionerul Anghel Iordănescu în lotul pentru turneul de pregătire din Antalya.

612 afișări
Imaginea articolului Iordănescu l-a convocat pe Balauru, portarul cu cele multe goluri primite în acest sezon de Liga 1

Iordănescu l-a convocat pe Balauru, portarul cu cele multe goluri primite în acest sezon de Liga 1 (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani îi va lua locul lui Florin Niţă, pe care Steaua refuză să-l lasă în cantonamentul echipei naţionale.

Balauru a evoluat pentru FC Voluntari în 1837 de minute din actualul sezon de Liga 1 şi a primit 32 de goluri, cele mai multe înacasate de un portar din prima ligă în cele 23 de etape. Pe locul 2 este Florin Matache de la Concordia Chiajna, cu 29 de goluri.

Potrivit datelor de la firma de monitorizare Instat, Balauru are un procentaj de 66 la sută la capitolul şuturi respinse şi a intervenit de 14 ori în situaţii dificile pentru echipa sa. Balauru este liderul portarilor din Liga 1 la capitolul pase constructive, 24, cu una mai mult decât Eduard Stăncioiu de la ASA Târgu Mureş.

Site-ul www.frf.ro anunţă că Anghel Iordănescu a organizat, luni, o şedinţă de pregătire în complexul sportiv Maxx Royal din Belek. În cursul serii, la lot s-au prezentat şi jucătorii legitimaţi la FC Viitorul, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici