Iordănescu: Steaua mai are nevoie de un atacant şi de un mijlocaş de creaţie

Fostul selecţionar Anghel Iordănescu a declarat, vineri, la Sport.ro, că Steaua are nevoie de jucători care să întărească echipă, fiind de părere că un atacant şi un mijlocaş de creaţie sunt indispensabili formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, dacă doreşte să participe în Liga Campionilor.

290 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Steaua mai are nevoie de un atacant şi de un mijlocaş de creaţie

Iordănescu: Steaua mai are nevoie de un atacant şi de un mijlocaş de creaţie (Imagine: Octav Ganea / Mediafaxfoto)

"Steaua a dovedit că fotbalul românesc poate obţine în continuare performanţe. Am fost foarte aproape de o calificare, pentru că eliminarea unei campioane a Europei nu stă la îndemâna oricui. Au fost multe momente bune şi eu cred că Steaua ne-a reprezentat cu mare cinste. Au fost şi câteva greşeli. Probabil că le mai trebuie un vârf de atac care să marcheze goluri, pentru că Steaua a avut situaţii. Ocazia lui Rusescu, transformată în gol, schimba mersul jocului. La acest nivel, cu un singur atacant, Rusescu, e prea puţin. Poate mai trebuie un jucător de creaţie la mijlocul terenului, un jucător de travaliu, dar care să aibă şi ultima pasă. Steaua a pierdut în repriza a doua în mod special din cauza mijlocului terenului. Pentru ce şi-a propus patronul Stelei, Champions League anul viitor, Steaua trebuie să facă acele achiziţii care să întărească echipa", a spus Iordănescu, la Sport.ro.

Echipa Steaua Bucureşti a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia engleză Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei. În meciul tur, disputat la Bucureşti, Steaua a câştigat cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici