Irina Bara eliminată de la Wimbledon de favorita numărul 4, Paula Badosa

Paula Badosa şi-a respectat statutul de favorită în turul doi la Wimbledon, eliminând joi pe reprezentanta României în turneul londonez, Irina Bara (122 WTA).

110 afișări
Imaginea articolului Irina Bara eliminată de la Wimbledon de favorita numărul 4, Paula Badosa

Irina Bara eliminată de la Wimbledon de favorita numărul 4, Paula Badosa

Românca a jucat curajos, cu multe mingi variate, scurte curajoase, însă a ţinut aproape doar în primul set, când a câştigat 3 game-uri, din care unul contra serviciului.

Paula Badosa, favorita numărul 4 a turneului, a câştigat în cele din urmă cu 6-3, 6-2, după o oră şi 14 minute, valorificând prima minge de meci procurată, după ce a câştigat 5 game-uri consecutive în setul 2.

Irina Bara părăseşte turneul cu un premiu în valoare de 90.480 euro, după ce a fost eliminată şi din proba de dublu, unde a pierdut în primul tur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici