Irina Begu a fost eliminată din turneul WTA de la Cincinnati. Cu cine se va duela Simona Halep

Irina Begu a fost eliminată din primul tur al turneului WTA de la Cincinnati, luni noapte. Românca a pierdut trei seturi ( 6-4, 3-6, 3-6) în partida cu austrialianca Ajla Tomljanovic, conform Prosport.ro.

1169 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost eliminată din turneul WTA de la Cincinnati. Cu cine se va duela Simona Halep

Irina Begu a fost eliminată din turneul WTA de la Cincinnati. Cu cine se va duela Simona Halep

Irina a câştigat ultimul meci în turul al doilea de la Roland Garros, iar presiunea începe să se simtă din ce în ce mai tare pentru eleva lui Adrian Cruciat. După cinci înfrângeri consecutive în care a câştigat un singur set, românca a sperat că va da restartul aşteptat pe cimentul de la Cincinnati, dar s-a ales cu o nouă înfrângere dureroasă. După un start dezastruos, 0-4 în primul set, Begu a câştigat şapte game-uri consecutive şi a ajuns la 6-4, 1-0 cu break, dar filmul s-ar upt imediat. Tomljanovic a redus numărul greşelilor neforţate, a câştigat setul al doilea cu 6-3, iar în decisiv a avut mai multă energie şi a trecut prima linia de finiş.

A fost 3-6, 6-3, 6-3, pentru jucătoarea din Australia, după două ore şi trei minute de joc, iar victoria îi aduce lui Tomljanovic un duel de gală în turul al doilea, cu Simona Halep, în ceea ce va fi primul meci direct după opt ani. În 2010, la singura înfruntare, Halep s-a impus în Fed Cup, după o partidă dramatică, scor 6-7, 6-1, 7-6.

Aventura Irinei Begu continuă în proba de dublu, alături de Monica Niculescu, româncele urmând să înfrunte perechea Ashleigh Barty (Australia) / Coco Vandeweghe (SUA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici