Irina Begu s-a calificat în optimi la Charleston

Irina Begu , locul 33 WTA, a câştigat miercuri seară un meci dramatic, la Charleston, învingând-o pe Kristina Kucova, din Slovacia, locul 31 WTA după două ore şi jumătate, scor 4-6, 6-2, 7-6(6)

179 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în optimi la Charleston

Irina Begu s-a calificat în optimi la Charleston

Begu reuşeşte cel mai bun parcurs din 2017 şi se califică în optimile turneului Premeier de la Charleston, după o victorie muncită în faţa slovacei Kucova! Pentru prima oară în acest an, Irina leagă două victorii consecutive, ea trecând în prima manşă cu 6-0, 6-0 de turcoaica Buyukakcay.

Irina a revenit frumos şi a întors scorul după ce adversara ei a câştigat in-extremis actul inaugural, graţie unui break reuşit la 5-4! Setul secund a fost dominat de bucureşteancă, dar Kristina s-a concentrat mai mult în decisiv, conducând chiar cu 3-1. Mai mult, Begu a servit de două ori pentru a rămâne în meci, la 4-5 şi 5-6, demonstrând de fiecare dată că are nervi de oţel. În tie-break, jucătoarea noastră a avut iniţiativa şi a fructificat a doua minge de meci, scor 4-6, 6-2, 7-6(6)!

Begu câştigă şi un cec în valoare de 9.254 de dolari, iar pentru un loc în sferturile de la Charleston se va lupta cu Samantha Stosur (Australia, 17 WTA). Meciul va avea loc joi, de la ora 18:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici